Andi a rengetegben

Gyalog a Velencei-tó körül

2022. SZEPTEMBER

2022. november 13. - Andi a rengetegben

20220903_125001_300.jpgMár egy ideje kacérkodtam a gondolattal, hogy fel kellene sétálni a Bencehegyi-kilátóhoz és amikor adódott egy nyugisabb hétvégém, elérkezettnek láttam az időt is.

Első gondolatom az volt, hogy Velencétől gyalogolok Pákozdig, de mivel nem akadt éppen túratársam, magasabbra tettem a lécet és az egész tavat megkerültem.

Útvonal: Agárd vasútállomás - Gárdony - Velence (idáig a parton) - Bencehegy (sárga jelzés) - Nadap, ősmasszívum (sárga, jelöletlen) - Meleg-hegy - Sor-hegy (piros) - Pákozd, ingókövek (piros kereszt, sárga háromszög) - Pákozd (piros háromszög) - Miska huszár (közút) - Madárrezervátum (piros háromszög) - Dinnyés, Sarvajc kilátó - Agárd vasútállomás (kerékpárút). Táv: 37 km, szintemelkedés: kb. 400 m.

A túrát bátran ajánlom mindenkinek, persze erőnléttől függően akár az egészet, akár csak egy részét, mert gyönyörű környezetben vezet az útvonal. Képek a galériában.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr6217943698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.11.14. 10:46:17

Szép időt fogtál ki.
süti beállítások módosítása