Andi a rengetegben

A Balaton-felvidéki zöldön

2022. JÚNIUS

2022. július 06. - Andi a rengetegben

20220618_121016_300.jpgEgy forró júniusi napon negyedmagammal nekiindultam az Ábrahámhegytől kezdődő zöld jelzésnek, amit mindjárt el is vetettünk, mivel a salföldi pálos kolostorromhoz vezető út nem ezen a jelzésen található.

A Tóti-hegy viszont már igen és a Gulács is. A kettő között pedig az Istvándy Pincészetbe tértünk be egy pohár (hm... üveg) finom borra. A kilátás pazar, akárhova megyünk, a bor mennyei, az idő meleg, a szúnyogok pedig csípnek. Ettől függetlenül a kirándulás remekül sikerült, még azt is leszámítva, hogy este egy baleset miatt a tervezettnél 3 órával később értünk haza. A hangulat remek volt, a társaság illusztris, bármikor megismételném. Képek a galériában.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr8617862689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása