Andi a rengetegben

Tavasz a Gerecsében

2022. MÁRCIUS

2022. június 15. - Andi a rengetegben

20220327_134318_300.jpgA Nagy-Gete, a Hegyes-kő, a Kő-hegy panorámája és megannyi csodálatos tavaszi virág, no meg az év első napégése jellemezte ezt a 21 km-es túrát Dorogtól Péliföldszentkeresztig.

A kék jelzésen vezetett az útvonal, ahol 2019-ben már jártam. Akkor sajnos a mérhetetlen nagy szmog barnára színezte az ég alját, most viszont csodás tiszta időjárással ajándékozott meg a természet. Az erdőben, illetve a tisztásokon hóvirág, keltikék, tavaszi hérics és nőszirom is kiszínezte a talajt, a fák pedig elkezdték bontani harsogó zöld leveleiket, a szemnek igen jóleső látványt kínálva. A szikrázó napsütés ellen ajánlatos lett volna naptejjel védekezni, de azért így is feledhetetlen nap kerekedett, melyről képeket a galériára kattintva láthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr3017793347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása