Andi a rengetegben

Mátra, az örök

2021. DECEMBER

2022. május 25. - Andi a rengetegben

20211229_120538_300.jpgA 2021-es év utolsó túranapja a Mátrába vezetett, mert számomra a Mátra megunhatatlan. Hiába tettem már meg számtalanszor ugyanazt az utat, hiába ugyanaz a látvány, mégis mindig más. Minden évszakban, minden héten ad valami újat, amiért mindig érdemes visszatérni ide.

Persze az ember igyekszik szándékosan is újat csempészni a túrába a rend kedvéért, de nekem valahogy mindig fontos, hogy a Kékestetővel koronázzam meg a végét. Számomra jóleső érzés, hogy a nap fénypontjaként a túra végét odafönt fejezem be, egyfajta fináléként. Így történt ez december végén is, amikor Mátraházáról indulva, Galyatetőt érintve, a Csór-hegyről ereszkedve, majd a Sombokor meredek oldalát megmászva ismét Kékestetőn szürcsöltem az elmaradhatatlan kávémat. Képek a galériában.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr1917336698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása