Andi a rengetegben

Balaton körtúra: Akarattyától Almádiig

2021. OKTÓBER

2022. május 01. - Andi a rengetegben

20211016_083607_300.jpgA Balaton körtúra elnevezésű jelvényszerző túramozgalom 400 km-en vezet végig a Balaton körül. Mivel nincs meghatározott, csak ajánlott útvonala és nem végig a parton kell haladni, emiatt jön össze ez a hosszúságú táv. A túrán pecsételéssel és fotók készítésével kell igazolni ottjártunkat. Nem egy agyon-promotált mozgalomról van szó, a neten is alig találni hozzá leírást, így inkább az igazolófüzetben szereplő információkra lehet hagyatkozni.

Mivel nálam nem elsődleges, hogy minél előbb körbejárjam a tavat, ezért csak akkor megyek, amikor időm engedi. 2021-ben például csak ezt a napot szántam erre a túrára, annál is inkább, mert az Almáditól Füredig vezető etap szinte egy az egyben megegyezik a nemrég befejezett Balaton-felvidéki kéktúra ezen szakaszával, ami bár elég szép, valahogy mégsem éreztem, hogy gyorsan vissza kell térnem ide.

Ezt a túrasorozatot egyelőre "csak" fotókon mutatom meg Nektek, remélve, hogy azért így is kedvet kaptok, ha nem is mindegyik, de legalább egy-egy szakasz bejárására. A képeket megtaláljátok a galériára kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr8817341008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása