Andi a rengetegben

Badacsonytomaj-Szigliget

2021. JANUÁR 1.

2021. július 07. - Andi a rengetegben

20210101_103231_300.jpg2020. utolsó napját korán fekvéssel zártuk, 2021. elsőjét pedig korán keléssel kezdtük, hogy egyik kedvenc helyemen tölthessük ezt a napot. Az időjárás kegyes volt és a reggeli ködös autózás után napsütést ajándékozott nekünk a túra minden egyes percére.

Az eredeti terv az volt, hogy Badacsonytomajból indulva a Badacsonyon és Szigligeten át a Szent György-hegyre felmászunk, majd onnan Tapolcára sétálunk, de mivel sikerült némi késéssel indulnunk és én sem voltam a topon fizikailag, kicsit lassabban haladtunk. Ráadásul még a vár is nézelődésre csábított, így ott fejeztük be, de így volt tökéletes ez a nap. Erről - hosszabb beszámoló helyett - kisfilmet készítettem, amit itt láthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr2216479618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása