Andi a rengetegben

2020. legjobb kéktúrás pillanatai

2021. január 24. - Andi a rengetegben

20200809_142545_300.jpgEbben a bejegyzésben - ahogy legutóbb is - egy válogatást láthattok a 2020-as év legjobb, legrosszabb, legszebb, legviccesebb, legnehezebb jeleneteiből.

Ez a videó kicsit rövidebb, mint amit az előző évről sikerült összeraknom. Sajnos a túraszezon a korlátozások miatt kissé késve indult meg nálam, amit tovább csúsztatott a júniusi csapadékos időjárás is. Ez az év azonban nem lett ettől kevesebb. Ugyanúgy megtaláltam benne a szépségeket, de az Északi-középhegység már jóval nehezebb játszóterep, mint a Dunántúl. Voltak szép látnivalók, amelyek mind olyan pluszt adtak, ami sokaknak nem adatik meg. Akadtak nehéz pillanatok, ezek viszont mind próbatételek voltak, amik megerősítettek és hozzászoktattak ahhoz, hogy nem mindig csak napsütéses időben, könnyen járható utakon lehet túrázni. Megtanultam (időnként) feladni, és hogy nem minden áron kell menni, amikor közbejön valami más. 

A 2020-as év tehát nem teljesen kukába való, mert még ebben a nyomorúságos helyzetben is vannak csoda dolgok, amikért érdemes felhúzni a bakancsot és nekivágni az Útnak, mert nem tudhatjuk, mit hoz a következő túra...

Tovább folytatom tehát a Kéket, hogy meg tudjam Nektek mutatni azt a számtalan csodát, amit rejt ez az ország (na meg mert imádom!). Tartsatok velem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr216336234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása