Andi a rengetegben

Kéktúra előzetes

A legszebb és legviccesebb jelenetek

2020. május 31. - Andi a rengetegben

1111.jpg2018 októberében "csúfos" vereséget szenvedtem a legkönnyebb szakaszon, bár akkor már beleszerettem ebbe a túrába. Nem is volt kérdés hát, hogy folytatom, így elszántságomnál már csak a lelkesedésem volt nagyobb.

2019-ben továbbra is jött velem a Kéken Trixi, később csatlakozott Ági és Linda is, a legtöbbet viszont egyedül gyalogoltam, szeretteim féltése ellenére. Az alábbi összeállítással szeretnék Nektek is kedvet csinálni egyrészt ahhoz, hogy tovább olvassátok-nézzétek a bejegyzéseimet, másrészt pedig ahhoz, hogy induljatok el Ti is ezen a mérhetetlenül csodálaton úton és fedezzétek fel azt a helyet, ahol éltek és amely annyi de annyi szépséggel kápráztat el, hogy igazán büszkék lehetünk rá, hogy a miénk.

A bejegyzés trackback címe:

https://andiarengetegben.blog.hu/api/trackback/id/tr6415613128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása