Logo Pic
Apuleius 2024. október 18.

A Lazio elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Cagliari elleni, csalódást keltő torinói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően egy újabb hazai bajnoki mérkőzés vár a Juventusra, szombat este a Lazio látogat a zebramezesek otthonába.

Az eddig lejátszott hét forduló alatt a Lazio négy győzelmet, egy döntetlent és két vereséget gyűjtött, s az így megszerzett 13 ponttal a fővárosi együttes a Juventusszal azonos pontszámmal rendelkezik, mindössze alacsonyabb gólkülönbsége tartja a torinóiak mögött.

Thiago Motta keretéből sérülés miatt hiányzik majd Gleison Bremer, Arkadiusz Milik, Nico González, Weston McKennie és Teun Koopmeiners, míg Francisco Conceição a Cagliari elleni mérkőzésen kapott piros lapja miatti eltiltást tölti majd.

20:45-kor kezdődő mérkőzést az ARÉNA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 20 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Thuram, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Vlahović, Yıldız, Adžić, Weah, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 6 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 6 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 4 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 3 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 7 nap
Cikkek a címlapról
Balkán 2024 tavasz (második rész)
Reggel ébredés után összepakoltam a sátrat, főztem egy teát, és reggeli gyanánt elmajszoltam az otthonról hozott kolbász maradékát. (Az étterem reggel nincs nyitva sajnos). Este már nem sokat láttam a tengerből, így reggel lemerészkedtem. Volt szerencsém megcsodálni a kemping vagány járműparkját is,…
A skandináv otthon
Az otthon, amely soha nem fog kimenni a divatból: a skandináv otthon. Tökéletessége egyszerűségében rejlik. Egyszerűsége pedig örökérvényű. A skandináv otthon fényben úszik. Szobánk mélyén úgy merülünk el a tündöklő hómezőkre hajazó végtelen fehérségben -melyet csak egy-egy mintás terítő vagy…
>