Andi a rengetegben

Kéktúra 18. szakasz: Szendehely-Nógrád 3/1. rész

2020. JÚLIUS

2021. február 28. - Andi a rengetegben

A harmadik nap reggelén az eső halk szemetelését néztük nagy áhítattal az erkélyről. Nem volt még elég nagy a sár, kellett az utánpótlás, na és persze kellett még egy kis pára is a meleghez, csak hogy olyan jó szaftos legyen a túra.

Tovább

Kéktúra (szakaszon kívül): Nőtincsi kényszerpihenő 2/1. rész

2020. JÚLIUS

Erre a napra terveztem a Felsőpetény-Szendehely szakaszt, aznap Trixi nélkül, mert ő előző nap rettenetesen kikészült, de ember tervez, isten végez, ahogy azt lenni szokott. Reggel 8 óra előtt két perccel már ugrásra készen hívtam a helyi gyógyszerészt, hogy megtudjam, van-e tetanusz oltásuk.

Tovább

Kéktúra 18. szakasz: Becske-Felsőpetény 4/4. rész

2020. JÚLIUS

Alsópeténybe leereszkedve már azon járt az agyam, hogy abba kéne hagyni és majd másnap innen folytatnánk. Elgyalogoltunk a Kékesi vadászház mellett, aminek kőből épült alsó szintjére fából építettek emeletet, majd tovább ereszkedtünk a falu felé. Amikor beértünk Alsópeténybe, ismét megejtettem a…

Tovább

Kéktúra 18. szakasz: Becske-Felsőpetény 4/3. rész

2020. JÚLIUS

Romhányig végig aszfalton és tűző napon meneteltünk. Romhány előtt az útszéli házaknál két kutya járőrözött, időnként az autók között, de jól láthatóan egy adott házhoz tartoztak. Trixi egyszer-kétszer rájuk mordult, én ügyet sem vetettem rájuk, szép nyugodtan haladtam Trixi mögött.

Tovább
süti beállítások módosítása