Andi a rengetegben

Kéktúra 1. szakasz: Tömörd-Szeleste 2/1. rész

2019. ÁPRILIS

2020. június 28. - Andi a rengetegben

Elérkezett az utolsó túranap. Megreggeliztünk a panzióban, majd elindultunk a benzinkút felé, hogy tudjunk valami harapnivalót is venni, amit a nap folyamán megehetünk. Én két hot-dogot gyömöszöltem a táskám külső zsebébe. Kiértünk a buszpályaudvarra, ahol csak néhány ember lézengett rajtunk kívül.

Tovább

Kéktúra 1. szakasz: Velem-Írott-kő-Kőszeg 3/3. rész

2019. ÁPRILIS

Egy ideje aszfaltúton jöttem már és innen is az vezetett tovább, ami kezdte egyre jobban gyötörni a lábamat. Időnként emelkedve vezetett az út, de nem volt vészes, mivel újra és újra megkaptam az Alpok hegyeire a panorámát, s mindig meg is álltam gyönyörködni benne.

Tovább

Kéktúra 1. szakasz: Velem-Írott-kő-Kőszeg 3/2. rész

2019. ÁPRILIS

Mivel igen szép idő volt ezen a hétvégén, gondoltam, hogy sokan mozdulnak ki otthonról, s nem telt el tíz perc úgy, hogy ne találkoztam volna valakivel. Kezdtem úgy érezni, hogy nem is az erdőben vagyok, hanem egy településen, ahol folyton szembejön valaki és ez a forgalom a csúcs felé egyre csak…

Tovább

Kéktúra 1. szakasz: Sárvár-Szeleste 2/2. rész

2019. ÁPRILIS

Szelestének egy hosszú utcája van, ami mentén elhelyezkedik és punktum. Ez az a település, ahol semmi sem az, ami. Megint a kéktúra alkalmazást néztem, pecsét a vendéglőben. Elgyalogoltunk majdnem a falu végéig, de vendéglőt még véletlenül se találtunk.

Tovább
süti beállítások módosítása